dimarts, 16 de febrer del 2016

Amb la Gala de lliurament de Certificats. LA SEDA TORNA A LA LLOTJA



A l'imponent Saló Columnar de la Llotja es va celebrar, el passat dijous 11 de febrer, la Gala de lliurament de certificats dels Teixits Seda València. L'orfebreria pètria de la Llotja es complementava amb els colors i els dissenys dels teixits de seda. La senzillesa de l'acte va fer encara més palès el glamour i la solemnitat de la cerimònia. Es tractava de reivindicar la seda manufacturada a València i reivindicar, també, la llarga tradició vellutera de la ciutat.

       
L'escarpidor va recollir setze certificats, entre ells tres per a indumentària d'hòmens. Vam ser l'única botiga que va presentar peces confeccionades amb seda  destinades al públic masculí.
       
Amb la nostra participació a la Gala volíem expressar públicament, i sense cap dubte, el nostre compromís amb la Fàbrica valenciana, amb el conjunt d'empreses que fan possible la pervivència de l'art dels velluters. A L'escarpidor ho tenim clar, vestits valencians amb sedes valencianes. 
           
Sols ens resta agrair, com sempre, la participació de les nostres clientes/clients,  i l'entusiasme i generositat amb que desfilaren. Elles i ells també saben valorar la mestria de segles i l'alta qualitat que ofereix un teixit fet a València, Potser per això trien L'escarpidor.
      

A L'escarpidor.
A L'escarpidor.


PER DAVANT. A la Plaça del Mercat.
PER DARRERE. Camí de la Llotja
I encara més







La representació de L'escarpidor a un finestral
Las Provincias també va triar, per il·lustrar el reportatge, a les representants de L'escarpidor