dimarts, 26 de gener del 2016

L'escarpidor a les xarxes socials. PER QUÈ ARA?

La discreció i el respecte a la imatge dels nostres clients ha estat una premissa des dels inicis de la botiga, fa més de trenta anys. No hem  fet publicitat agressiva, ni participem ostentosament als esdeveniments festívols. La nostra presència finalitza quan un producte ix de la botiga: el client té dret a  projectar com vulga la seua imatge -i nosaltres la  respectem- i, a més  a més, pensem que els nostres articles,  posats al carrer,  són el missatge informatiu: la millor publicitat. Tampoc hem tingut vocació de masses: sense ser excloents hem volgut ser diferents, i oferir uns articles seleccionats. I no ens calia massa publicitat comercial per complir el nostres objectius.

Però les circunstàncies ens han obligat a dir-ne la nostra. Quan s'ha vulnerat -per part de tercers- una de les garanties que oferia L'escarpidor -i continuarà oferint- com és el control de la pròpia col·lecció  de teixits, tenim, també, l'obligació de defensar-nos i de defendre a aquells que han confiat en nosaltres.

Així naix, i es justifica, lescarpidor.blogspot.com.: un servici més al nostres amics i clients. No volem utilitzar aquest mitjà per vendre, el volem per informar i donar a conèixer com i per què fem la nostra feina. Comença un nou capítol de la tasca que desenvolupem. Que els déus ens bufen vents propiciatoris.